Sign in to follow this  
Followers 0
kjcdude

Bug - Run("")

3 posts in this topic

I randomly found a bug with a very simple process of autoit.

run("\\nas01\Volume_1\Install Assist\Scripts\Change Computer Name and Restart 003.exe")oÝ÷ Ùh^¶§¶¬r¸©·¥Ó{º×­êk¢«{Ë^iØ­Â)e®éêºB©àx*&¦ë^¬Ö¦y©ÝEë-^Åꮢ֮¶­sg'VâgV÷C²b3#²b3#¶æ3b3#µföÇVÖUób3#´ç7FÆÂ767Bb3#µ67&G2b3#´6ævR6ö×WFW"æÖRæB&W7F'BæWRgV÷C²oÝ÷ Ù+bZîÊ®¢Ð¡jx
©º×«5©jwQzËZ®×±z«¨µ«­¢+ÙÉÕ¸ ÅÕ½ÐìÀäÈìÀäÈí¹ÌÀÄÀäÈíY½±Õµ|ÄÀäÈí%¹Íѱ°ÍÍ¥ÍÐÀäÈíMÉ¥ÁÑÌÀäÈí
¡¹
½µÁÕÑÈ9µ¹IÍÑÍÍÍÍÉÐÀÀ̹áÅÕ½Ðì¤oÝ÷ Ù§²z-)àjÈ­².Ö®¶­sg'VâgV÷C²b3#²b3#¶æ3b3#µföÇVÖUób3#´ç7FÆÂ767Bb3#µ67&G2b3#´6ævR6ö×WFW"æÖRæB&W7F'2æWRgV÷C²oÝ÷ Ùh^Ø^)Þjw^Åæ«yÈZ¶b}÷«z{oj[²+p¢¹,N¬r¸©¶+7)Þ²Z'«yªÞ¶»-ÚX§zÆ®¶­sb6æ6ÇVFRgV÷C²b3#²b3#·7F÷&vRb3#´BföÆFW"b3#µ67&G2b3#µWFFR77FVÒb3#µWFFW2b3#´WFöÖFVBç7FÆÇ2b3#¶S2b3#µæræS2gV÷C°§ævrgV÷C¶æ3gV÷C²ÂgV÷C³"ãRgV÷C²ÂgV÷C³3gV÷C²

Even when these lines are commented it still produces the error.

I'm using autoit 3.2.11.5

Share this post


Link to post
Share on other sites



Does this work?

run('"\\nas01\Volume_1\Install Assist\Scripts\Change Computer Name and Restart 003.exe"')

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not a bug, but how Windows handles paths, including the issues with paths with spaces. You need to double quote paths with spaces to ensure success.

Run('"\\nas01\Volume_1\Install Assist\Scripts\Change Computer Name and Restart 003.exe"')

Now instead of breaking off after "Restart" at the space character and running "Change Computer Name and Restart.exe", it should run "Change Computer Name and Restart 003.exe"'

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0