Jump to content
Sign in to follow this  
au3scr

Mouse click problem

Recommended Posts

I have problem with clicking When I click manually on wp I will see waypoints list but if scripts clicks on same location , list does not appear. Whats the problem?

here is pictures

1) start location

Posted Image

2) If I click manually on wp, then it works

Posted Image

3) if script clicks on wp nothing happen :D

Posted Image

Do anyone know why nothing happens If script clicks on wp, i cant understand it. In 1 st picture you can see that mouse click location for wp is 720, 74.But if script clicks there ,Character only walks there but it dont select wp(picture 3),but if i click on same location, then character moves on wp and and waypoints list will popup (picture 2). I want know whats the difference between human clicking and script clicking?

Here is my script

#include <Process.au3>
AutoItSetOption("MouseCoordMode",1)
AutoItSetOption("MouseClickDownDelay",2)
Sleep(8000)

MouseClick("left",720, 74)
Edited by au3scr

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also got a mouse click problem :| when i try to click in a window (etc a firefox window) i take the coords and type em in, but when i run the script it cliks kinda far away from where i took the coords. some times it does not even hit the right info. So what do i do?

Thanks :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...