Jump to content
Sign in to follow this  
gimx

IE7 & AutoIt : Your opinion plz

Recommended Posts

gimx

Hello,

What's your opinion about AutoIt and IE7 plz ?

No major bug ?

I ask you before upgrade my IE.

Thx :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaleHohm

No issues with IE7. If you are upgrading to Vista at the same time however, new security features in Vista cause trouble. Using #RequireAdmin in your scripts takes care of those issues however.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites
LuI

Hello,

> What's your opinion about AutoIt and IE7 plz ?

> No major bug ?

It may be my lack of knowledge, however I do have hard times to automate IE7. All I can get from _IECreate() is either nothing or a zero (0). I even tried to use _IEAttach() with allmost all possible $s_mode parameters. ANd without an object handle you cannot continue...

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaleHohm

Hello,

> What's your opinion about AutoIt and IE7 plz ?

> No major bug ?

It may be my lack of knowledge, however I do have hard times to automate IE7. All I can get from _IECreate() is either nothing or a zero (0). I even tried to use _IEAttach() with allmost all possible $s_mode parameters. ANd without an object handle you cannot continue...

What are you doing to examine the return value from _IECreate? You need to use IsObj or ObjName

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites
gimx

Ok thanks for your replies.

I upgrade :D

PS : If you know an UDF Firefox like _IE functions... Thx :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×