Sign in to follow this  
Followers 0
Iuli

Cannot launch SciTE

10 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello !

I have a problem while launching SciTE. I specify that i'm using Vista. Here's the error i get >

Posted Image

What can i do ? Thanks !

Edited by Iuli

[size="2"]SFXMaker[/size] - The most complete switchless installer creator software[indent][/indent]

Share this post


Link to post
Share on other sites



Maybe download latest version of Visual C++ Runtime library? Link


Broken link? PM me and I'll send you the file!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this the SciTE version that came with the AutoIt3 Installer ?

If so which version of the AutoIt3 installer was loaded last?

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#4 ·  Posted (edited)

I installed AutoIT, then SciTE for AutoIT. And i am using the latest beta :).

Btw, i installed Visual C++ Runtimes, latest version, but still doesn't work :(

Edited by Iuli

[size="2"]SFXMaker[/size] - The most complete switchless installer creator software[indent][/indent]

Share this post


Link to post
Share on other sites

What OS are you running?

Aside from the fact that he said in his post he's using Vista, the screenshot should give it away... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aside from the fact that he said in his post he's using Vista, the screenshot should give it away... :)

could be 32, or 64 bit, home, ultimate etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites

#8 ·  Posted (edited)

I'm using Vista Ultimate x86. But the strange thing is that it ran until few days ago

Edited by Iuli

[size="2"]SFXMaker[/size] - The most complete switchless installer creator software[indent][/indent]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps MS decided if it's "unusual" it must be an error :)

Have you attempted a reinstall of scite? Also, have you rebooted the computer since it first occurred? Scite might not have shut down properly previously and still showing in the task list. Scite does detect previous instances and outputs to the first instance and exits the second if so. I have certain programs that fail to shutdown properly and stay in the task list sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind, i had to reinstall Windows anyway. Working now :) Thanks for everything !


[size="2"]SFXMaker[/size] - The most complete switchless installer creator software[indent][/indent]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0