Sign in to follow this  
Followers 0
SiteMaze

IE.au3 "expected a '=' operation in assigment statement

2 posts in this topic

Hello,

This code is working for most URL but break for this url. Only the querystrings changes.

$sURL = "http://yes7p02:8080/yrs/sort_lot_top10bin.jsp?lot=7BCE09216.000&type=CP1"

$oIE = _IECreate($sURL,0,0)

Then I changed to this:

$oIE = _IECreate("about:blank",0,0)
    _IENavigate($oIE,$sURL)

And it's okay. Do you know why?

The error msg is: Expected a "=" operation in assignment statement

OS: Windows 20003 Professional Edition, Internet Explorer 6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hello,

This code is working for most URL but break for this url. Only the querystrings changes.

$sURL = "http://yes7p02:8080/yrs/sort_lot_top10bin.jsp?lot=7BCE09216.000&type=CP1"

$oIE = _IECreate($sURL,0,0)

Then I changed to this:

$oIE = _IECreate("about:blank",0,0)
    _IENavigate($oIE,$sURL)

And it's okay. Do you know why?

The error msg is: Expected a "=" operation in assignment statement

OS: Windows 20003 Professional Edition, Internet Explorer 6.0

Run it in SciTE and post the full text of the error from the console at the bottom. It will include the line number and the point in the line where the error happened.

:)


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0