Jump to content
Sign in to follow this  
kuhuang

F5 doesn't work in SciTE

Recommended Posts

kuhuang

I have upgraded my AutoIt3 to latest version and SciTE to v1.76.

But now I find that if I press F5 (Build) in SciTE, the script won't run after compilation. This is really annoying.

The output in SciTE is like:

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /run /prod /ErrorStdOut /in "C:\USERS\My Code\Automation script\sorting_pic.au3" /autoit3dir "C:\Program Files\AutoIt3" /UserParams

+>18:52:14 Starting AutoIt3Wrapper v.1.10.1.8 Environment(Language:0409 Keyboard:00000409 OS:WIN_XP/Service Pack 2 CPU:X86)

>Running AU3Check (1.54.13.0) from:C:\Program Files\AutoIt3

+>18:52:14 AU3Check ended.rc:0

>Running:(0.0.0.0):C:\Program Files\AutoIt3\autoit3.exe "C:\USERS\My Code\Automation script\sorting_pic.au3"

+>18:52:14 AutoIT3.exe ended.rc:0

>Exit code: 0 Time: 2.703

Can the expert give the support for the problem? :)

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Smugglarn

What happens if you press F7? ;3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

This doesn't look correct:

Running:(0.0.0.0):C:\Program Files\AutoIt3\autoit3.exe

It should show the version number.

Check the autoit3.exe if it is correct.

Jos


SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuhuang

This doesn't look correct:

It should show the version number.

Check the autoit3.exe if it is correct.

Jos

Hi, thanks.

F7 seemed working but it's to conver the script to exe :)

Actually there is NO autoit3.exe under C:\Program Files\AutoIt3\.

What I have is AutoIt3A.exe in the installaion dir. I have to associate .au3 to it if I want to run a .au3 script by double clicking it.

But I have no idea for how to configure in SciTE :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Hi, thanks.

F7 seemed working but it's to conver the script to exe :)

Actually there is NO autoit3.exe under C:\Program Files\AutoIt3\.

What I have is AutoIt3A.exe in the installaion dir. I have to associate .au3 to it if I want to run a .au3 script by double clicking it.

But I have no idea for how to configure in SciTE :P

Try doing a standard install which will give you the autoit3.exe in the program directory, because this sounds to me like a none standard installation.

When you want to run autoit3a.exe use the directive: #AutoIt3Wrapper_UseAnsi=y

Jos

Edited by Jos

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuhuang

Try doing a standard install which will give you the autoit3.exe in the program directory, because this sounds to me like a none standard installation.

When you want to run autoit3a.exe use the directive: #AutoIt3Wrapper_UseAnsi=y

Jos

OK I will do it. Thanks for the nice support :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×