Sign in to follow this  
Followers 0
Rick

#AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

ok, so when #AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion= stop working? i'm using 3.2.13.3 and scite 1.76

aha , think i've sussed it, it fails when using the ansi version of aut2exe. is this a bug?

Edited by Rick

Who needs puzzles when we have AutoIt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites



ok, so when #AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion= stop working? i'm using 3.2.13.3 and scite 1.76

aha , think i've sussed it, it fails when using the ansi version of aut2exe. is this a bug?

Do you have the ANSI version of AutoIt3 installed or did you only install the latest version of Autoit3 which doesn't have the ANSI version anymore?

I am working on a new release of the SciTE4AutoIt3 installer which will have some changes to handle this situation so would like to understand your setup.

Maybe you also post a short scriptlet that replicates the issue and the SciTE output console information when you do F7.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0