Sign in to follow this  
Followers 0
Bobby221

Unable to execute upx.exe....

3 posts in this topic

80% of the time I try to compile through the context menu or the Auto-IT tool I get an error:

Error: Unable to execute upx.exe to compress stub file.

It is annoying because I can't see where I am causing this. I will attempt this 2-10 times before I get a good compilation. Is there something I need to configure differently?

Share this post


Link to post
Share on other sites



80% of the time I try to compile through the context menu or the Auto-IT tool I get an error:

Error: Unable to execute upx.exe to compress stub file.

It is annoying because I can't see where I am causing this. I will attempt this 2-10 times before I get a good compilation. Is there something I need to configure differently?

Is UPX.exe in the same directory as the .bin files are?

Did you try turning your AV software off?

Do you have enough memory to run the file?


Common sense plays a role in the basics of understanding AutoIt... If you're lacking in that, do us all a favor, and step away from the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This was discussed in the "latest beta" thread in developer chat.

I think the problem involved custom icons.


Broken link? PM me and I'll send you the file!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0