Sign in to follow this  
Followers 0
Ray

Problem with SciTE setup - need help

4 posts in this topic

Hi,

After spending hours trying to figure out why the SciTE editor appears to be working differently on my laptop running Vista as compared to my desktop running XP, I decided to ask here for help. I've searched the forum but haven't found anything to help as of yet. Could someone please point me to the right place to find a solution or fix.

On my XP box, when using SciTE4Autoit3, I can check syntax or execute a script and information is displayed to me in the Output Pane of SciTE, when preforming the same actions on the Laptop, I am showed very little information. Here are examples of what I see.

XP

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /beta /AU3Check /in "E:\AutoIt3 Projects\FKey1.au3"

+>15:06:36 Starting AutoIt3Wrapper v.1.10.1.12 Environment(Language:0409 Keyboard:00000409 OS:WIN_XP/Service Pack 2 CPU:X86 ANSI)

>Running AU3Check (1.54.13.0) from:C:\Program Files\AutoIt3\Beta

+>15:06:36 AU3Check ended.rc:0

+>15:06:36 AutoIt3Wrapper Finished

>Exit code: 0 Time: 0.465

Vista

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /beta /AU3Check /in "C:\Users\Ray\Auto-It Projects\FKey1.au3"

>Exit code: 0 Time: 1.709

Please help, this lack of information (and my inability to determine the cause) on the Laptop is really frustrating.

Thank you, Ray

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi,

After spending hours trying to figure out why the SciTE editor appears to be working differently on my laptop running Vista as compared to my desktop running XP, I decided to ask here for help. I've searched the forum but haven't found anything to help as of yet. Could someone please point me to the right place to find a solution or fix.

On my XP box, when using SciTE4Autoit3, I can check syntax or execute a script and information is displayed to me in the Output Pane of SciTE, when preforming the same actions on the Laptop, I am showed very little information. Here are examples of what I see.

XP

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /beta /AU3Check /in "E:\AutoIt3 Projects\FKey1.au3"

+>15:06:36 Starting AutoIt3Wrapper v.1.10.1.12 Environment(Language:0409 Keyboard:00000409 OS:WIN_XP/Service Pack 2 CPU:X86 ANSI)

>Running AU3Check (1.54.13.0) from:C:\Program Files\AutoIt3\Beta

+>15:06:36 AU3Check ended.rc:0

+>15:06:36 AutoIt3Wrapper Finished

>Exit code: 0 Time: 0.465

Vista

>"C:\Program Files\AutoIt3\SciTE\AutoIt3Wrapper\AutoIt3Wrapper.exe" /beta /AU3Check /in "C:\Users\Ray\Auto-It Projects\FKey1.au3"

>Exit code: 0 Time: 1.709

Please help, this lack of information (and my inability to determine the cause) on the Laptop is really frustrating.

Thank you, Ray

Could you check to see if the Rights to the SciTE program directory are sufficient on the Vista LT?

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jos

Thanks for the reply. Rights to the SciTE program directory are sufficient. Please see this topic for additional information. A solution was found but I'm not sure why it worked and if you could look into it...... Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,

I understand now. Yea that #RequireAdmin line in AutoIt3Wrapper got uncommented and could be causing the problem you posted.

Its as PsaltyDS mentioned in his reply.

I will make sure its set correctly in the next version.

Jos :)


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0