Sign in to follow this  
Followers 0
RulleStenen

_ADGetObjectsInOU returns blank computer description

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I'm trying to get the descripton of the computers in my AD:

_ADGetObjectsInOU($Description, $Ou", "(name=*)", 2, "cn,distinguishedName,Description")

The function returns the cn and distinguishedName. Description is blank.

What is wrong ?

Thanx in advance

Rullestenen

Edited by RulleStenen

It´s Only Rock´n´Roll, But I Like It

Share this post


Link to post
Share on other sites



Hi RulleStenen,

Please create descriptive topics.

Using one word topics makes it really difficult to use the search feature, and those that could probably answer your question will probably not even read your thread.

Doing it enough could cause your posting privileges to be taken away all together, and we don't want that :) .

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Point taken :)

RulleStenen

Hi RulleStenen,

Please create descriptive topics.

Using one word topics makes it really difficult to use the search feature, and those that could probably answer your question will probably not even read your thread.

Doing it enough could cause your posting privileges to be taken away all together, and we don't want that >_< .

Thanks.


It´s Only Rock´n´Roll, But I Like It

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0