Sign in to follow this  
Followers 0
Briliu

Program functions on xp-32 but not on vista-64

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

**FIXED** See my post below to see what i did to fix it.

As the title states, my program here works on my other computer running xp-32 but when i put it on this computer with vista-64 it no longer works. I redownloaded autoit thinking i had an older version, but its still not working.

whats not working about it is the buttons arent being pressed/recognized. When i hit f9 or f10 nothing happens, and therefore cant go to the rest of the program. I will try a basic program where i dont have that in a few minutes. Just wanted to get that up here for now. I have a feeling the problem is the message box function used in start and endscript.

CODE
; AutoIt Version: 3.0

; Language: English

; Original Author: Briliu

;

; Script Function:

; Target group members then untarget.

;

; WAR Window Title - Warhammer: Age of Reckoning

HotKeySet("{F9}", "start") ;starts start function when i press f9

HotKeySet("{F10}", "EndScript") ;sends program to endscript function when f10 is pressed

While 1 ;waits continuously till i press f9 or f10 when program is started

Sleep(1000)

WEnd

Func start()

; Prompt the user to run the script using Yes/No prompt

$run = MsgBox(4, "Click Bot", "Do you want to run ClickBot?")

If $run = 6 Then

Sleep(500)

main()

EndIf

; Exit if "No"

If $run = 7 Then

Exit

EndIf

EndFunc

Func main()

; Script Start

Global $times = 0

while 1

$times = $times+1 ;tracks number of clicks

Sleep(26)

Send("{F1}")

Sleep(26)

Send("{F2}")

Sleep(26)

Send("{F3}")

Sleep(26)

Send("{F5}")

Sleep(26)

Send ("{ESCAPE}")

Wend

EndFunc

; Function to exit script and show click count

Func EndScript()

$exit = MsgBox(4, "End ClickBot Below is click count!", $times)

If $exit = 6 Then

Exit

EndIf

EndFunc

Edited by Briliu

Share this post


Link to post
Share on other sites



well, i feel dumb now. lol

I will post my solution though if anyone else has this problem.

It was UAC preventing the script from doing anything, however id idnt have any popups asking to allow it.

So i built the program instead of just running it from editor, then ran the exe as an administrator, and it worked fine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0