Sign in to follow this  
Followers 0
Kerean

AU3 and Compiled EXEs Suddenly Not Working

2 posts in this topic

Hi all,

I've opened a new thread as this is a different problem from my original thread.

I've already got the RUNAS command syntax down pat. However, after restarting the computer and trying again, the compiled exes no longer work!

Running the Au3 script itself using F5 fails to work as well.

For easy reference, here is the current script to test launch notepad.exe:

RunAs ("Administrator", "@ComputerName", "password", 0, "C:\Windows\notepad.exe" , "C:\Windows" , @SW_MAXIMIZE)

The strange thing is that there appears to be no error:

>Exit code: 0 Time: 0.108

But, the notepad program (or any program I set) fails to run.

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites



Here is your error: "@ComputerName"

Once you use quotes the variable @ComputerName becomes a string.

Correct line:

RunAs ("Administrator", @ComputerName, "password", 0, "C:\Windows\notepad.exe" , "C:\Windows" , @SW_MAXIMIZE)


SNMP_UDF ... for SNMPv1 and v2c so far, GetBulk and a new example script

wannabe "Unbeatable" Tic-Tac-Toe

Paper-Scissor-Rock ... try to beat it anyway :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0