Jump to content
Sign in to follow this  
Jussip

Errors

Recommended Posts

Jussip

Im getting error if there is WS_POPUP,WS_POPUPWINDOW,BiT0r,

,$WS_CLIPCHILDREN,$WS_MINIMIZE,$WS_POPUP,$WS_POPUPWINDOW,$WS_GROUP,$WS_TABSTOP,$WS_BORDER,$WS_CLIPSIBLINGS,$DS_MODALFRAME,$

DS_SETFOREGROUND,$DS_CONTEXTHELP

or other stuff in my script, and this is annoying.. how i can fix this?

Error;

C:\Users\käyttäjä\Desktop\Script\Autoit\.au3 (4) : ==> Variable used without being declared.:
$Form1 = GUICreate("Form1", 625, 445, 193, 125, BitOR($WS_MINIMIZEBOX,$WS_SYSMENU,$WS_CAPTION,$WS_POPUP,$WS_POPUPWINDOW,$WS_GROUP,$WS_BORDER,$WS_CLIPSIBLINGS,$DS_MODALFRAME,$DS_SETFOREGROUND,$DS_CONTEXTHELP))
$Form1 = GUICreate("Form1", 625, 445, 193, 125, BitOR(^ ERROR
Edited by Jussip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jussip

try BitAND()

Doesn't help..

I cant use anything WS or WS_EX stuff on my script

Edited by Jussip

Share this post


Link to post
Share on other sites
maqleod

Doesn't help..

I cant use anything WS or WS_EX stuff on my script

are you using the right includes? (WindowsConstants.au3)


[u]You can download my projects at:[/u] Pulsar Software

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jussip

Do you have #include <WindowsConstants.au3>

in the beginning of your script?

Oh damn, missed that one.. Finally got this problem solved.. Its weird because those worked without that on the computer i had before

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×