Sign in to follow this  
Followers 0
Markir

Problem with running script

5 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

123

Edited by Markir

Share this post


Link to post
Share on other sites



after you create everything in the gui you have to write

GUISetState()

or it will stay hidden


[font="Times"] If anyone remembers me, I am back. Maybe to stay, maybe not.----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Times"]Things I am proud of: Pong! in AutoIt | SearchbarMy website: F.R.I.E.S.A little website that is trying to get started: http://thepiratelounge.net/ (not mine)[/font][font="Times"] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------[/font][font="Arial"]The newbies need to stop stealing avatars!!! It is confusing!![/font]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where must I write the code GUISetState()???

Share this post


Link to post
Share on other sites

after the setonevent stuff, so after all the GUI commands


*If u thought life couldn't get worse, u meet me *<guy> What would you give my little sister to unzip ?<friend> 10 bucks<guy> No, i mean like Winzip...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, now it works fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0