Jump to content
Sign in to follow this  
GaryK

AU3_Send problem

Recommended Posts

GaryK

New to the forum and new to AutoIt.

I'm using a Delphi wrapper and when I use the command: AU3_Send('Test {ENTER}',0); I'm seeing this in the window I'm sending to. ??????

I see a series of question marks. Any Ideas? It doesn't matter if I use PChar or a String for the text parameter.

// AU3_Send: procedure(const szSendText: PChar; nMode: LongInt = 0){$IFDEF WIN32} stdcall{$ENDIF};

AU3_Send: procedure(const szSendText: String; nMode: LongInt = 0){$IFDEF WIN32} stdcall{$ENDIF};

Thanks

Gary

Share this post


Link to post
Share on other sites
PsaltyDS

New to the forum and new to AutoIt.

I'm using a Delphi wrapper and when I use the command: AU3_Send('Test {ENTER}',0); I'm seeing this in the window I'm sending to. ??????

I see a series of question marks. Any Ideas? It doesn't matter if I use PChar or a String for the text parameter.

// AU3_Send: procedure(const szSendText: PChar; nMode: LongInt = 0){$IFDEF WIN32} stdcall{$ENDIF};

AU3_Send: procedure(const szSendText: String; nMode: LongInt = 0){$IFDEF WIN32} stdcall{$ENDIF};

Thanks

Gary

Delphi wrapper...? :)

AU3_Send()...? :)

Perhaps this was meant to be in the AutoItX forum?

^_^


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.