Jump to content
Sign in to follow this  
AlanB

SciTE help broken

Recommended Posts

AlanB

Hi, 1st post here.

I've installed AutoIT v3.3.0.0 and am trying to learn it. It came with SciTE Version 1.77.

According to the instructions, in SCite, I can press F1 when a keyword is highlighted and get help. So I highlighted MsgBox, pressed F1, and...

nothing....

Here's hoping forum help work works better than Scite help.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

Did you save the file first with an .AU3 file extension?

By the way..there is no need to highlight the word you are looking for first. Just put the carret in the word somewhere and hit F1.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AlanB

Did you save the file first with an .AU3 file extension?

That helps. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.