Jump to content
Sign in to follow this  
veagles

Cant run any compiled scripts

Recommended Posts

veagles

I just reinstalled vista. Now, all my autoit scripts have stopped working. They run if i use Go in scite editor. But the compiled scripts dont run. Here is a screenshot of the error:

Posted Image

Whats wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReaImDown

I just reinstalled vista. Now, all my autoit scripts have stopped working. They run if i use Go in scite editor. But the compiled scripts dont run. Here is a screenshot of the error:

Posted Image

Whats wrong?

try this one...and press "z"

#include<Misc.au3>

while 1
    if _IsPressed("5A") then MsgBox(0,"","")
    sleep(10)
WEnd

[u][font="Century Gothic"]~я α и d γ ĵ . ċ . ѕ қ ϊ и и ε я~- My Programs -auto shutdownSleep funcdisallow programs[/font][/u]

Share this post


Link to post
Share on other sites
FireFox

try this one...and press "z"

#include<Misc.au3>
   
   while 1
       if _IsPressed("5A") then MsgBox(0,"","")
       sleep(10)
   WEnd
:) ...I dont think its a solution because he can't run compiled scripts :)

Or you can explain what is the matter of that and I will apologize ...

Edit : @veagles -> try to compile your script with options : (install SciTE4autoit if youve not done it yet) then use to compile it with upx or not; ainsi or not; etc...

Cheers, FireFox.

Edited by FireFox

 

OS : Win XP SP2 (32 bits) / Win 7 SP1 (64 bits) / Win 8 (64 bits) | Autoit version: latest stable / beta.
Hardware : Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10Ghz / 8 GiB RAM DDR3.

My UDFs : Skype UDF | TrayIconEx UDF | GUI Panel UDF | Excel XML UDF | Is_Pressed_UDF

My Projects : YouTube Multi-downloader | FTP Easy-UP | Lock'n | WinKill | AVICapture | Skype TM | Tap Maker | ShellNew | Scriptner | Const Replacer | FT_Pocket | Chrome theme maker

My Examples : Capture toolIP Camera | Crosshair | Draw Captured Region | Picture Screensaver | Jscreenfix | Drivetemp | Picture viewer

My Snippets : Basic TCP | Systray_GetIconIndex | Intercept End task | Winpcap various | Advanced HotKeySet | Transparent Edit control

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ReaImDown

:) ...I dont think its a solution because he couldn't manage to run compiled scripts :)

Or you can explain what is the matter of that I will apologize ... ^_^

Cheers, FireFox.

if that ran, and the others did not - it could be due to compression or obfuscation...it was a "test" lol...without asking for his source


[u][font="Century Gothic"]~я α и d γ ĵ . ċ . ѕ қ ϊ и и ε я~- My Programs -auto shutdownSleep funcdisallow programs[/font][/u]

Share this post


Link to post
Share on other sites
veagles

Reinstalled again.. Working fine now. The problem was most likely because of virus infection.

Thanks for the replies..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.