Sign in to follow this  
Followers 0
WoWnoob

Old fishing script not working

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Please don't break my fingers if this isn't the right place to post this question but I need help.

I have been using a fishing script for a while to get my toons to max fishing skill. After that, I fish manually. I just don't get to play enough to get my skill high enough to do some dailies and make the food for buffs for my guild. Ever since WotLK, the script doesn't work anymore. So, what is the problem with it? I will admit, I don't know programming enough to find the problem.

#include <GUIConstants.au3>
#Include <Misc.au3>
HotKeySet("{ESC}","QuitIt");Stop bot at any time.
If WinExists("World of Warcraft") = 0 Then Exit
$dll = DllOpen("user32.dll");Apparently speeds up _IsPressed detection?
$ttx = @DesktopWidth/2;Set the tooltips will appear.
$tty = @DesktopHeight*.8;"
$restart = 0

;////////// FIND COLOR ///////////;
$gui = GUICreate("",200,200,(@DesktopWidth/2)-100,@DesktopHeight-200,$WS_POPUP,$WS_EX_TOPMOST);Create a large borderless gui that is always on top so user can see color.
GUISetState(@SW_SHOW)

While -1
    If WinActive("World of Warcraft") = 0 Then WinActivate("World of Warcraft");Make sure Wow stays active while user is selecting color.
    $mouse = MouseGetPos()
    $color = PixelGetColor($mouse[0]-75,$mouse[1]-75)
    ToolTip("<--- Left Click to select this color.",$mouse[0]-75,$mouse[1]-83);Create Tooltip away from cursor that user can use to select color, mousing over bobber changes its color!
    GUISetBkColor("0x" & Hex($color,6),$gui);Update gui with color seen.
    If _IsPressed("01",$dll) Then ExitLoop;Exit loop with $color when user left clicks.
WEnd
ToolTip("Color Selected, Thank you!",$ttx,$tty,"",2)
Sleep(500)
GUISetState(@SW_HIDE);Gui for selecting color no longer needed.
;////////////////////////////////;

;////////// PREPARE TO BOT! //////////;
ToolTip('Waiting for "Right Click" (catch this one)',$ttx,$tty,"",2)
While _IsPressed("02",$dll) = 0;Wait till user right clicks to catch the color test fish before actually starting botting.
    Sleep(1)
Wend
DllClose($dll);Dll for detecting mouse clicks is no longer needed.
Sleep(500)
ToolTip("Initializing Fishing... (4 secs)",$ttx,$tty,"",2)
Sleep(2000);Give game plenty of time to autoloot the color test fish.
ToolTip("Entering Main Fishing (you can semi-AFK now)",$ttx,$tty,"",2)
Sleep(2000);"
;/////////////////////////////////////;

;/////////// BOT /////////////////////;
While -1
    GoBot()
Wend

Func GoBot()
    $restart = 0
    ToolTip("Sending 1 key (fish)",$ttx,$tty,"",2)
    Sleep(1000)
    MouseMove(0, 0, 0)
    Send("1");Start WoW fishing using 1
    ToolTip("Waiting for Bobber to Deploy",$ttx,$tty,"",2)
    Sleep(2000)
    $timer = TimerInit();Set a timeout for finding bobber.
    While -1
        ToolTip("Searching for Bobber... ",$ttx,$tty,"",2)
        $bobber = PixelSearch(@DesktopWidth*.25,@DesktopHeight*.2,@DesktopWidth*.75,@DesktopHeight*.8,"0x" & Hex($color,6),8,1);Look for user selected color in a large area in the center of the screen
        If @error <> 1 Then ExitLoop;When color is found bail outta loop to start looking for splash.
        If TimerDiff($timer) > 20000 Then
          ;MsgBox(48,"Failure","Bobber not found. Exiting.")
            ToolTip("Bobber not found... ",$ttx,$tty,"",2)
            $restart = 1
            ExitLoop
        EndIf
    Wend
    If $restart == 1 Then return

    $timer = TimerInit();Set a timeout for finding splash.
    While -1
        ToolTip("Searching for Splash... ",$ttx,$tty,"",2)
        $splash = PixelSearch($bobber[0]-5,$bobber[1]-5,$bobber[0]+5,$bobber[1]+5,"0x" & Hex($color,6),8,1);search a tiny 10x10 sqaure for users color.
        If @error = 1 Then ExitLoop; When color not found the bobber just bobbed (Splash Detected!)
        If TimerDiff($timer) > 20000 Then
          ;MsgBox(48,"Failure","Splash not found. Exiting.")
            ToolTip("Splash not found... ",$ttx,$tty,"",2)
            $restart = 1
            ExitLoop
        EndIf
    Wend
    If $restart == 1 Then return

    ToolTip("Splash Detected!",$ttx,$tty,"",2)
    Sleep(Random(5,200))
    MouseClick("Right", $bobber[0],$bobber[1],1,0)
    Sleep(1000)
    ToolTip("Waiting 4 seconds to fish again",$ttx,$tty,"",2)
    SLeep(4000)
EndFunc


;//////////////////////////////////;

;//////////// QUIT FUNC //////////;
Func QuitIt()
    Exit
EndFunc
;/////////////////////////////////;

Exit
Edited by WoWnoob

Share this post


Link to post
Share on other sites



I'll do it for $49,99

But I am poor too! lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

But I am poor too! lol

Future me will do it with my future laptop and future WoW account.. lol. But seriously, what goes wrong?

Do you get any errors?

Where do you notice the process operating abnormally?

Or does it not operate at all?

Information is your friend when debugging. (Here I am pretending I know what I am saying, LOOK AT ME! Woo.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#5 ·  Posted (edited)

He is not posting this script as an example, he is asking for help.

Edit: ok you deleted your post

I will admit, I don't know programming enough to find the problem.

So take 10 minutes out of your day and learn.

Edited by qazwsx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, should have said the problem I was having. Ok, I click on the dark red of the feather on the bobber (using the texted arrow, ("<--- Left Click to select this color.") it looks for that color without the being highlighted.) That much I know. Then, it looks for a splash in the "center area" for the screen. But now, I will click on the color but it constantly clicks the bobber as soon as the bobber is on the water. Or I should say it immediately clicks on the bobber after it is cast. I tried a different script but it doesn't work any better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, should have said the problem I was having. Ok, I click on the dark red of the feather on the bobber (using the texted arrow, ("<--- Left Click to select this color.") it looks for that color without the being highlighted.) That much I know. Then, it looks for a splash in the "center area" for the screen. But now, I will click on the color but it constantly clicks the bobber as soon as the bobber is on the water. Or I should say it immediately clicks on the bobber after it is cast. I tried a different script but it doesn't work any better.

I have to go to work shortly, and I am one of the newbies to this forum, however I will "look" at it tomorrow for a little bit.

If I had a copy of WoW I'd try it out and see if I could go about fixing it. But it is not likely I will find anything. However I will look nonetheless =)

Maybe I will lucky and see something that jumps out at me, haha. .. :P

.. yea, not likely lol~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0