Jump to content
Sign in to follow this  
Art

setting radio button in non-Auto applicationproblem

Recommended Posts

Art

I'm new to AutoIt3. I'm trying to click a button in an existing (non-AutoIt) application, igfxcfg.exe. The first part of the script is shown below. Using the AutoIt Info tool, I was able to get the information for the control which is a radio button - that information is shown in thI ControlClick call below. All I want to do is set that radio button. After compiling into an exe and executing it, the igfxcfg.exe comes up correctly but there is no clicking of the radio button - I see no activity at all. The other part of the script (not shown) can successfully click on buttons which are not radio buttons. Can someone please answer why I'm not able to click on the radio button.

Thanks,

Art

#cs ----------------------------------------------------------------------------

AutoIt Version: 3.3.0.0

Author: myName

Script Function:

Template AutoIt script.

#ce ----------------------------------------------------------------------------

; Script Start - Add your code below here

run ("igfxcfg.exe")

;WinWaitActive("Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Mobile")

ControlClick("Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Mobile", "", "[CLASS:button; INSTANCE:17]","left",1, 6, 9)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×