Sign in to follow this  
Followers 0
BinaryBrother

AutoIt site & FireFox

9 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

When I try to visit random topics... I rarely get a compression error, see the screen-shot...

Build 3.0.7 (Official)

Edited by BinaryBrother

Share this post


Link to post
Share on other sites



When I try to visit random topics... I rarely get a compression error, see the screen-shot...

I've never gotten that error on this site, and I've used Firefox almost exclusively for years to access it.

:P


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've never gotten that error on this site, and I've used Firefox almost exclusively for years to access it.

:P

Ditto


Serial port communications UDF Includes functions for binary transmission and reception.printing UDF Useful for graphs, forms, labels, reports etc.Add User Call Tips to SciTE for functions in UDFs not included with AutoIt and for your own scripts.Functions with parameters in OnEvent mode and for Hot Keys One function replaces GuiSetOnEvent, GuiCtrlSetOnEvent and HotKeySet.UDF IsConnected2 for notification of status of connected state of many urls or IPs, without slowing the script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be an error between you and the server. Some data may not be sent correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been using FireFox for years as well. I'm just beginning to see this error a little more frequently. A little Google Searching showed that I'm not the only one, but most date back to build 3.0.1, and is associated more with forums... Oh well, I'll just download Beta, Downgrade, reinstall, or look at some custom builds... :P

Thanks for the input guys.

[edit] grammar [/edit]

Share this post


Link to post
Share on other sites

#9 ·  Posted (edited)

I uninstalled and reinstalled, and it hasn't happen since... It's still kinda weird though... :unsure:

Also, you mentioned 3.0.1 and the current Firefox is 3.0.7, so maybe you were missing some patches.

:P

Edit: My mistake. OP said you had 3.0.7 already, but the issue has been mentioned back to 3.01.

Edited by PsaltyDS

Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0