Jump to content
Sign in to follow this  
LDericher

Quick question about AutoItX and Delphi and how to combine these.

Recommended Posts

LDericher

See here, I hereby made this a new topic, 'cause nobody seems to have read my question.

If otherwise, this post can be deleted, but after several weeks of searching for the solution I'm pretty about to despair.

Thx in advance for an answer that suits me,

The LDer.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Melloware

See here, I hereby made this a new topic, 'cause nobody seems to have read my question.

If otherwise, this post can be deleted, but after several weeks of searching for the solution I'm pretty about to despair.

Thx in advance for an answer that suits me,

The LDer.

It is because the new 3.3 AutoITX DLL uses Unicode and not Ansi strings. Try using version 3.2.12.1 of the AutoItX.dll and your problem will be solved.


----------------------------------------------------------------------------------------Melloware Inchttp://www.melloware.comHome of Intelliremote, take back control of your HTPC!www.intelliremote.com-----------------------------------------------------------------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×