Sign in to follow this  
Followers 0
Mithrandir

Help to detect the error in this data entry

3 posts in this topic

I am trying to enter a user and password and then click the log in button but the script fails completely...I have seen various examples but I don't get what I am doing wrong. Here is the code:

#include <IE.au3>
$oIE = _IECreate ("http://forums.linkbucks.com/newthread.php?do=newthread&f=12")
$oDiv1 = _IEGetObjByName ($oIE, "vb_login_username")
$oDiv2 = _IEGetObjByName ($oIE, "vb_login_password")
_IEAction ($oDiv1, "click")
Send("username")
_IEAction ($oDiv2, "click")
Send("password")
Send("{ENTER}")

I used http://www.debugbar.com/ to get the data from the source code of the webpage.

Share this post


Link to post
Share on other sites



maybe try :

$oDiv1.Value="user"

$oDiv2.Value="Pass"

And then click on the button with _IEAction("button object","click")?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tested. After "http://forums.linkbucks.com/newthread.php?do=newthread&f=12" is downloaded need to do:

Send("{TAB}")

Send("username")

Send("{TAB}")

Send("password")

Send("{ENTER}")

its works.

Or learn the source of the page "http://forums.linkbucks.com/newthread.php?do=newthread&f=12" and try to login without "Send", but im not sure is this possible in au3.


_____________________________________________________________________________

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0