Jump to content
Sign in to follow this  
keashdoc

mouseclick() suddenly not working

Recommended Posts

keashdoc

Hi,

I have a script that I was using for quite a while and today the mouseclick() feature stopped working. All the other functions work but the mouseclick() doesn't move the cursor or click on the specified coordinates. Windows updates were recently installed so I am wondering if that has anything to do with it. I reinstalled Autoit but have had no luck. Can anyone think of why suddently this function wouldn't work?

Thanks

Keashdoc

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrMitchell

Do you have example of the script? Did you get any errors?

Share this post


Link to post
Share on other sites
keashdoc

I tried something as simple as this and it doesn't move the mouse at all.

Keashdoc

; AutoIt Version: 3.0

; Language: English

; Platform: Win9x/NT

; Author: Jonathan Bennett (jon@hiddensoft.com)

;

mousemove(1,1)

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrMitchell

Yea sounds like a dev question, sorry!

Side note: If that's your real email, you might want to remove it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.