Sign in to follow this  
Followers 0
MikeN

When I run AutoIt does nothing?

5 posts in this topic

When I run the autoit using diablo 2 It just sits there and does nothing. Can someone help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites



What is your script supposed to do?

And can you explain how you did run the autoit in detail?


[font="Impact"]Use the helpfile, It´s one of the best exlusive features of Autoit.[/font]http://support.microsoft.com/kb/q555375ALIBI Run - a replacement for the windows run promptPC Controller - an application for controlling other PCs[size="1"]Science flies us to the moon. Religion flies us into buildings.[/size][size="1"]http://bit.ly/cAMPZV[/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites

>_

Share this post


Link to post
Share on other sites

A friend sent it to me and it works on his comp he has vista and I have vista he told me how to set it up and stuff it works on his and not mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A friend sent it to me and it works on his comp he has vista and I have vista he told me how to set it up and stuff it works on his and not mine.

Obviously some parameters are different you have to dig into it and find what makes the difference it doesn't make sense saying that both of you have vistas when like thousand other things could be different so focus on finding the differences to solve your problem and do use punctuations next time because it can be really hard to read what's written otherwise anyway I hope that helps if nothing then just a bit.

♡♡♡

.

eMyvnE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0