Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'frame enter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hi all. Sorry if my words are confusing because I am not good at English. I am writing code to embed website with Recaptcha in GUI. And then, the code will automatically press the "I'm not a robot" button. The problem here is: - The code still works fine when entering iFrame to interact with Recaptcha with the URL is "https://www.google.com/recaptcha/api2/demo" <snip> - But for other URLs (such as "https://recaptcha-demo.appspot.com/recaptcha-v2-checkbox.php"), the code cannot be entered into the iframe. Code: <snip> I did a lot of research but didn't know why. I sincerely thanks for the help.
×
×
  • Create New...