Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ie8'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Right so IE9 breaks AutoIt scripts... and the Devs are working on it and the Beta may fix things. Mean time the best 'work around' solution offered from my research of the forum is to set IE9 into an older and compatible mode for AutoIt (F12 and then select the option). Problem is I can't seem to find a UDF for setting the Browser Mode to 'IE8' and while I can set the Document Mode to IE8 (via sending Alt+8) this doesn't fix the problem of running AutoIt IE scripts. I've tried the UDF code offered at this posting however both sets of code offered does not seem to work. After spending an a
×
×
  • Create New...