Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'object failed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 1 result

  1. Hi All, Below is an example of my code that will reproduce an issue I am having, all be it an issue that sometimes occurs and sometimes does not. #include <WinAPI.au3> #include <IE.au3> #include <MsgBoxConstants.au3> #include <Array.au3> Call ("Project") Func Project() Local $WaitTime = 10000 ; Set the time between checks in miliseconds While 1 $hwnd = WinGetHandle("[active]") If Not @error Then ; Ensure 'WinGetHandle' worked. Local $WinClassName = _WinAPI_GetClassName($hwnd) If $WinClassName = "IEFrame" Then ; If the curent window is an IE exploere instance then... Local $Object = _IEAttach($hwnd, "embedded") If not @error Then Local $url = _IEPropertyGet($Object, 'locationurl') If not @error Then Local $Split = StringSplit($url, "/") If $Split[0] > 2 Then ; This stops an error if the array did not have enought rows e.g no url to display form row 3. If Not $Split[3] = "" Then ; Dont bother if no url e.g blank msgbox(0, "URL is:", $Split) EndIf EndIf EndIf EndIf EndIf EndIf Sleep($WaitTime) WEnd EndFunc The issue is from IE.au3 and the error message is attached. I am able to reproduce it is I run the scrip, load an instance of IE, then navigate to a different page such as google or something. I have looked in the code for IE.au3 and it reference to a function “__IEControlGetObjFromHWND(ByRef $hWin)” however I am not using this function so am a little unsure why or how this error is being called or what I can do to stop it? Any advice / help would be gratefully appreciated. Thank you.
×
×
  • Create New...