Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'shell.application'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 2 results

  1. I have a folder A ( C:\FolderA ), It contains many files : C:\FolderA\1.jpg C:\FolderA\2.jpg C:\FolderA\3.jpg ... I want to copy the folder A to the folder B ( C:\FolderB ) like follow : C:\FolderB\1.jpg C:\FolderB\2.jpg C:\FolderB\3.jpg ... I do not want to use 'DirCopy',although this code can help me achieve my request: $SourceDir = 'C:\FolderA' $Destdir = 'C:\FolderB' DirCopy($SourceDir,$Destdir,1) I want to use 'Shell.Application ' instand ,so this is my code as follow: $SourceDir = 'C:\FolderA' $Destdir = 'C:\FolderB' $Shell = ObjCreate("Shell.Application") $Shell.NameSpace($Destdir).MoveHere($SourceDir, 16) My problem is : when i use 'Shell.Application ' , The folder B turns this way: C:\FolderB\FolderA\1.jpg C:\FolderB\FolderA\2.jpg C:\FolderB\FolderA\3.jpg ... what i need is: C:\FolderB\1.jpg C:\FolderB\2.jpg C:\FolderB\3.jpg ... so can you help me ?
  2. I have been working on an script for work now for quite some time and I finally worked through all my bugs and have the script working great on my desktop. My ultimate goal however is to run this script on top of another web app as part of a Citrix published app. However it looks like _IEAttach doesn't want to recognize any browser instances when ran as a published app in Citrix. It runs fine if I login to Citrix and run it from a desktop. I found this old thread, but it looks like it was never resolved. '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>> I have requested authorization to load AutoIT and sciTE on the Citrix server, but I have not heard back from the admin yet. I do have a folder on the Citrix server where I can copy my EXEs to for testing. I'm using straight AutoIT help examples below to show the issues I am seeing so that they will be easy to recreate. When I compile the WinList HelpFile Example and run it from the Citrix server it sees my browser instances as windows: #include <MsgBoxConstants.au3> Example() Func Example() ; Retrieve a list of window handles. Local $aList = WinList() ; Loop through the array displaying only visable windows with a title. For $i = 1 To $aList[0][0] If $aList[$i][0] <> "" And BitAND(WinGetState($aList[$i][1]), 2) Then MsgBox($MB_SYSTEMMODAL, "", "Title: " & $aList[$i][0] & @CRLF & "Handle: " & $aList[$i][1]) EndIf Next EndFunc ;==>Example But when I compile and run one of the HelpFile _IEAttach examples (below) and run it from the Citrix server, it immediately errors out with: Line 201 (File "M:StickyNotesIEInstance.exe" ): Error: Variable must be of type "Object". #include <IE.au3> #include <MsgBoxConstants.au3> Local $aIE[1] $aIE[0] = 0 Local $i = 1, $oIE While 1 $oIE = _IEAttach("", "instance", $i) If @error = $_IEStatus_NoMatch Then ExitLoop ReDim $aIE[$i + 1] $aIE[$i] = $oIE $aIE[0] = $i $i += 1 WEnd MsgBox($MB_SYSTEMMODAL, "Browsers Found", "Number of browser instances in the array: " & $aIE[0]) I am really so close on this and I would really appreciate any help you guys could spare.
×
×
  • Create New...