Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'undefined function'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements and Site News
    • Administration
  • AutoIt v3
    • AutoIt Help and Support
    • AutoIt Technical Discussion
    • AutoIt Example Scripts
  • Scripting and Development
    • Developer General Discussion
    • Language Specific Discussion
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Categories

  • AutoIt Team
    • Beta
    • MVP
  • AutoIt
    • Automation
    • Databases and web connections
    • Data compression
    • Encryption and hash
    • Games
    • GUI Additions
    • Hardware
    • Information gathering
    • Internet protocol suite
    • Maths
    • Media
    • PDF
    • Security
    • Social Media and other Website API
    • Windows
  • Scripting and Development
  • IT Administration
    • Operating System Deployment
    • Windows Client
    • Windows Server
    • Office

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


WWW


Interests

Found 3 results

  1. Hi I need help. I have re-installed AutoIt, but the problem persists. My script uses an #include <tourney_mymain.a3x> which Scite fails to read. To be clear, as long as it is in .au3 format, it works. The moment I build it as .a3x, it fails. ;#include <tourney_mymain.a3x> #include <tourney_mymain.au3> _MyMainFunc() The file tourney_mymain.au3 exists in the same folder, and the header looks like this #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #AutoIt3Wrapper_Outfile_type=a3x #AutoIt3Wrapper_Outfile=C:\AutoIt\tourney\tourney_
  2. Hi, Before I created my script with Windows 7 pro 32bit computer with Office 2013 32bit, and it's working on all my computers with Win7, Win8, Win10 with office 32 and 64bit... Now I want to edit it on Windows 10 pro 64bit Computer with Office 2016 64bit and I get error: _ExcelReadCell() - undefined function. Can this computer or office version cause the problem? Excel.au3 is included. Here is the part of my script: Local $oExcel = _Excel_Open() Local $oWorkbook = _Excel_BookOpen($oExcel, $xlsRepairs&$sItem) $CVDevice = _ExcelReadCell($oExcel, 1, 2) ; Device name $CVeqr
  3. Been using the program for some years and today tried to compile after some changes to program but got the following error. So I installed the latest version of Autoit today but still got the same error. I'm stumped. Pls help.
×
×
  • Create New...