Sign in to follow this  
Followers 0
somdcomputerguy

Why ControlSend works only sometimes?

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

If WinExists("AIMP2") Then ControlSend("AIMP2", "", "TAIMPDockSkinFixed1", "v")

I have this line of code in two different functions. In one function, that's called 'normally' (I mean it's gotten to in regular order of the script), it works fine, as it's expected. However, in the other function, that's called with a HotKey, it doesn't work unless the receiving app has focus. Either by making it active manually, or a prior call with WinActivate.

If WinExists("AIMP2") Then
 WinActivate("AIMP2")
 ControlSend("AIMP2", "", "TAIMPDockSkinFixed1", "v")
EndIf

My question is why does this act like this? It's not a problem really, just a few extra lines of code that I didn't think would be neccessary.

Edited by somdcomputerguy

- Bruce /*somdcomputerguy */  If you change the way you look at things, the things you look at change.

Share this post


Link to post
Share on other sites



You can also use WinWaitActive()


Post your code because code says more then your words can. SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y. Use Opt("MustDeclareVars", 1)[topic="84960"]Brett F's Learning To Script with AutoIt V3[/topic][topic="21048"]Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... is now in Session[/topic]Contribution: [topic="87994"]Get SVN Rev Number[/topic], [topic="93527"]Control Handle under mouse[/topic], [topic="91966"]A Presentation using AutoIt[/topic], [topic="112756"]Log ConsoleWrite output in Scite[/topic]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0