Jump to content
Sign in to follow this  
ghetek

good autoit udf debugger

Recommended Posts

ghetek

hi everybody!

I created a script and sent it over to a friend. it worked fine on my system but for some reason its throwing an error on their system:

AutoIT Error

Line -1:

Error: Variable used without being declared

The error is just too vague. i tried searching around in the example section but i couldnt find what i was looking for. Does anybody know of a good debuggin tool that i can include in teh script itself to generate more useful error reports? I remember seeing one here on the forums a while back with a really nice GUI and even gave line numbers to find the error. thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BrettF

Run the script with

#AutoIt3Wrapper_Au3Check_Parameters=-d -w 1 -w 2 -w 3 -w 4 -w 5 -w 6

And you will cease to have a problem with declared variables and other things that could throw an error. Its just bad coding on your behalf by not declaring variables when you should and going ahead and using them without them well, existing..

Cheers,

Brett

Edited by BrettF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.