Sign in to follow this  
Followers 0
ChangMinYang

AutoIt Error - IE.au3 Internal Error

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Posted Image

Navigate URL: http://minihp.cyworld.com/svcs/MiniHp.cy/index/38173191?urlstr=phot&tid=38173191&seq=&board_no=&item_seq=&item_seq_main=

Used Code:

While $YCM_DEF_FlagEXIT == 0 And TimerDiff( $iIdleTim ) < $YCM_DEF_TimIE And IsObj( $oIEA ) And ( _IEPropertyGet( $oIEA , "busy" ) Or _IEPropertyGet( $oIEA , "readystate" ) < 4 )
    _IELoadWait( $oIEA , 0 , $YCM_DEF_TimIE )
        ; _IELoadWait ( ByRef $o_object [, $i_delay = 0 [, $i_timeout = -1]] )
        ;   $i_delay [optional] Milliseconds to wait before checking status
        ;   $i_timeout [optional] Period of time to wait before exiting function (default = 300000 ms aka 5 min)

    Sleep( $YCM_DEF_LapMA )
WEnd

If Not IsObj( $oIEA ) Or _IEPropertyGet( $oIEA , "busy" ) Or _IEPropertyGet( $oIEA , "readystate" ) < 4 Then
    Return 0
EndIf

$oFrameW = _IEFrameGetCollection( $oIEA , -1 ) ; //////////////// This LINE ///////////////
Edited by ChangMinYang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add _IEErrorHandlerRegister() to the top of your script, run it in SciTE, and then post the error(s) from the console pane.

:mellow:


Valuater's AutoIt 1-2-3, Class... Is now in Session!For those who want somebody to write the script for them: RentACoder"Any technology distinguishable from magic is insufficiently advanced." -- Geek's corollary to Clarke's law

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also describe what you are trying to accomplish.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0