Sign in to follow this  
Followers 0
Scanzee

gif

5 posts in this topic

My .gif dont work?

I use it as background for gui!

Normaly gifs always move but now it isn't

can someone help me?

ps: the gui has also buttons!

Thanks scanzee products

Share this post


Link to post
Share on other sites



#include <GUIConstants.au3>

Opt("GUIOnEventMode",1)

$GUI = GUICreate("Optie - menu",550,549, "")

$background = GUICtrlCreatePic("*.gif",-1,40,550,509)

GUICtrlSetState(-1,$GUI_DISABLE)

button

....

button

GUISetState()

While 1

Wend

Share this post


Link to post
Share on other sites

My .gif dont work?

I use it as background for gui!

Normaly gifs always move but now it isn't

can someone help me?

ps: the gui has also buttons!

Thanks scanzee products

<{POST_SNAPBACK}>

Just to make sure i'm understanding this correctly, you're using an animated gif taht is not being animated when used as a background to a gui, correct? If that is the case, i don't think that you can use an animated gif for a background on a gui (i'm sure someone will correct me if i'm wrong) because when the form is re-drawn (constantly, that's how it stays on screen) the image is re-applied. like a movie that is loaded over and over in the same player, it won't go past the first frame, or image that is being displayed...

1100111 00001011101111 00011101101111 00010111100100 00001111110100 00110111110010 00101101111001 0011100i didn't make up this form of encryption, but i like it.credit to the lvl 6 challenge on arcanum.co.nz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0