Jump to content
Sign in to follow this  
vij

_IECreate object questions

Recommended Posts

vij

Hi Guys

Just registered, installed AutoIt and need help.

I have created an IE object with _IECreate and used it to parse the id/value etc and enter username and password after which I signed in. Alls well to this point.

Now, I need to enter information into certain textfields after signing in and landing on a new page, however I see that the _IECreate instance I made previously cannot be reused (url has changed after signing in).. So what do I do to proceed?

Many Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
bogQ

you can try to _IEAttach if original object failed, but regardless of that when calling _IECreate and storing object to variable that object shud be still available after site redirect you to another page like loging. So first try to use old object regardless if url is changed or not, if it fail then try to reattach.


TCP server and client - Learning about TCP servers and clients connection
Au3 oIrrlicht - Irrlicht project
Au3impact - Another 3D DLL game engine for autoit. (3impact 3Drad related)



460px-Thief-4-temp-banner.jpg
There are those that believe that the perfect heist lies in the preparation.
Some say that it’s all in the timing, seizing the right opportunity. Others even say it’s the ability to leave no trace behind, be a ghost.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaleHohm

The object passed back from _IECreate is the browser instance and is valid as long as it lives, regardless of the URL.

Dale


Free Internet Tools: DebugBar, AutoIt IE Builder, HTTP UDF, MODIV2, IE Developer Toolbar, IEDocMon, Fiddler, HTML Validator, WGet, curl

MSDN docs: InternetExplorer Object, Document Object, Overviews and Tutorials, DHTML Objects, DHTML Events, WinHttpRequest, XmlHttpRequest, Cross-Frame Scripting, Office object model

Automate input type=file (Related)

Alternative to _IECreateEmbedded? better: _IECreatePseudoEmbedded  Better Better?

IE.au3 issues with Vista - Workarounds

SciTe Debug mode - it's magic: #AutoIt3Wrapper_run_debug_mode=Y Doesn't work needs to be ripped out of the troubleshooting lexicon. It means that what you tried did not produce the results you expected. It begs the questions 1) what did you try?, 2) what did you expect? and 3) what happened instead?

Reproducer: a small (the smallest?) piece of stand-alone code that demonstrates your trouble

Share this post


Link to post
Share on other sites
vij

The object passed back from _IECreate is the browser instance and is valid as long as it lives, regardless of the URL.

Dale

Indeed! Thanks bobQ and DaleHohm :huggles:

Edited by vij

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×