Sign in to follow this  
Followers 0
tommytx

How to send ctrl+u to firefox for open the source of the page?

5 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Is there a code I can send to ff to get it to open the source... in IE I used Send but cannot
 figure out how to send this code to ff

#Include <FF.au3>

 _FFStart("http://www.vahud.com")

If _FFIsConnected() Then
   _FFOpenURL("http://www.beachrealty.com")
   Sleep(2000)
   _FFAction("^U")
   Sleep(3000)
   _FFOpenURL("http://www.vahud.com")
   Sleep(2000)
   _FFAction("^U")
   Sleep(3000)
    _FFAction("alert","Bye bye ...")
    _FFQuit()
EndIf

Edited by tommytx

Share this post


Link to post
Share on other sites



Have you tried using Send like you did with IE?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes.. but let me try again like this..

Send("^U")  but it did not work...is my send format for "ctrl+U for control u correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here are the results of the run with send.... maybe someone can interpret and tell me what is wrong..

How do I tell if Mozrepl is active and doing right... it does navigate to the page ok... does that mean mozrep is working ok... or no..

Here is the new code with the Send command

#Include <FF.au3>

 _FFStart("http://www.vahud.com")

If _FFIsConnected() Then
   _FFOpenURL("http://www.beachrealty.com")
   Sleep(2000)
   Send("^U")
   Sleep(5000)
    _FFQuit()
EndIf

Looks like it does not like the Send Command...  is Mozrep needed for navigate... that is working...  but says wait for repl... does that mean mozrep is not active?  How to activate it?

__FFStartProcess: ""C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -new-window "http://www.vahud.com"  "-repl 4242 "
_FFConnect: OS: WIN_XP WIN32_NT 2600 Service Pack 2
_FFConnect: AutoIt: 3.3.10.2
_FFConnect: FF.au3: 0.6.0.1b-10
_FFConnect: IP: 127.0.0.1
_FFConnect: Port:   4242
_FFConnect: Delay:  2ms
_FFConnect: Socket:     1556

__FFWaitForRepl ==> Error TCPSend / TCPRecv: TCPRecv :-1
_FFConnect: Browser:    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0

__FFWaitForRepl ==> Error TCPSend / TCPRecv: TCPRecv :-1
__FFSendJavaScripts: Sending functions to FireFox ..
__FFWaitForRepl ==> Error TCPSend / TCPRecv: TCPRecv :-1
..
__FFWaitForRepl ==> Error TCPSend / TCPRecv: TCPRecv :-1
...... done
_FFLoadWait: ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks danp2... I have to kick my own but.... I was using upper case U not lower case... totally different command..

Send("^u")  correct

Send("^U") Bad..

works fine when you get it right...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0