Sign in to follow this  
Followers 0
gil900

bug report in Au3Stripper v1.2.0.0

3 posts in this topic

Hello,

I found a bug that happens in very specific case.

I know I'm not using the latest version and maybe it was fixed in the next version.

I still reports about it in case that i will not do an update in the near future and in case that the bug not fixed yet.

So about  the bug this is the script:

#include <GUIConstantsEx.au3>
#AutoIt3Wrapper_Run_Au3Stripper=y
#Au3Stripper_Parameters=/SOI /PE /RM /SV=1 /SF=1

Test()

Func Test()
    Local $var3 = $GUI_HIDE,$var4 = 0
    ConsoleWrite($var3 &" (Line "&@ScriptLineNumber&")"&@CRLF)
EndFunc

And this is the output:

#AutoIt3Wrapper_Run_Au3Stripper=y
#Au3Stripper_Parameters=/SOI /PE /RM /SV=1 /SF=1
_0()
Func _0()
Local $0 = $1,$2 = 0
ConsoleWrite($0 &" (Line "&@ScriptLineNumber&")"&@CRLF)
EndFunc

The bug is that $GUI_HIDE was not changed to 32.

 

It does not happen if i change the line:

Local $var3 = $GUI_HIDE,$var4 = 0

to:

Local $var3 = $GUI_HIDE

or to:

Local $var3,$var4 = 0
$var3 = $GUI_HIDE

I hope I helped in that I reported about bug that not yet fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted (edited)

Hello,

I found a bug that happens in very specific case.

I know I'm not using the latest version and maybe it was fixed in the next version.

I still reports about it in case that i will not do an update in the near future and in case that the bug not fixed yet.

-snip-

I hope I helped in that I reported about bug that not yet fixed.

Let me see I understand what you are saying here:

  • You know you are not using the latest version of au3stripper.
  • You still report this without testing first with the latest beta.
  • You don't know if you will upgrade any time soon.

Sweet,

Jos

Edited by Jos
1 person likes this

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

I know it sounds weird.
I'll not update soon(That's what I'm saying now .. I may change my mind later) and do not have time to check if it was fixed in the latest version.
So I use the time I have to just report about this bug. I'm also guessing that the chances that the bug is not fixed is high - It's another reason why I reported it.

 

EDIT:

Maybe I act wrong and I was supposed to use the time to do update for Au3Stripper only (Instead of using the time to report about the bug).

Edited by gil900

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0