Sign in to follow this  
Followers 0
lottafreetime22

Array Errors

4 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hi,

My current bot (I've written bots for many games, and I program quite a lot) is a very simple one for insaniquarium called "Insanigather" - how creative... - and its not doing quite what i hoped it would. It has issues with pixelsearch returning non-array variables (but not being caught as an error) and also just not doing what it's told sometimes. Here's my source, lemme know what you think I can do.

*edited*

this isn't the greatest, I wrote this in 20 mins and i'm pretty tired - so if nobody replies, maybe i'll see where i messed up in the morning... although any input is appreciated!

Edited by lottafreetime22

Share this post


Link to post
Share on other sites



Take out your sleeps between the pixelsearch and checking @error

Example of what is happening:

SetError(1)
Sleep(50)
MsgBox(0,"test","Error = " & @error)
SetError(1)
MsgBox(0,"test","Error = " & @error)

SciTE for AutoItDirections for Submitting Standard UDFs

 

Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks!

i added a few more tweaks, it runs great now.

version released soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just to show its working ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0