luger

Pragma Upx not x64 working :(

7 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello, My English is not good. :)

x86 compile  good work. :) -->(The following picture)

bJrMPG.png

x64 pressed (F5)-->(The following picture)

PP06m7.png

x64 compile, upx not working :( -->(The following picture)

knbLor.png

;Examples :)
#pragma compile(x64, True)
#pragma compile(UPX, True)
ConsoleWrite(@OSArch)
MsgBox(0, "World", "Hello")
Why so? I can not figure out why? Upx v3.91 supports x64.. Why does not work? 

Note: @AutoItVersion ;-->v3.3.14.2

Edited by luger

Share this post


Link to post
Share on other sites



The x64 version of upx is not part of the distribution and isn't supported as yet (as far as I know)

Jos

 

 
I re-established-->Autoit x64 setup
And also
Upx link--> The following picture
1MLBb5.png
 
Why not try , I do not understand .. :( Is this a mistake? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

No clue what you are trying to tell me since I just told you it isn't supported yet.
Just run it yourself via an #AutoIt3Wrapper_Run_After directive or any other way you prefer.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No clue what you are trying to tell me since I just told you it isn't supported yet.
Just run it yourself via an #AutoIt3Wrapper_Run_After directive or any other way you prefer.

Jos

My English is not good. :( I have to tell you..

Thank you.. It supports the future..  God willing..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now