Sign in to follow this  
Followers 0
Flashz

Bug in macro for ver 3.1.1.0?

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

I'm using the above version as well as the latest beta version. When I compile the script, the @LogonDomain and @LogonDNSDomain macros return blank.

Anybody experienced that?

Sorry, wrong forum

Edited by Flashz

Share this post


Link to post
Share on other sites



I'm using the above version as well as the latest beta version. When I compile the script, the @LogonDomain and @LogonDNSDomain macros return blank.

Anybody experienced that?

Sorry, wrong forum

Not a wrong forum when you ask for support.

Bug forum need to have a script to reproduce the problem. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I tried MsgBox(0,"",@LogonDomain) and it worked. B)

So, the macro seems to be okay.

So long,

Mega


Scripts & functions Organize Includes Let Scite organize the include files

Yahtzee The game "Yahtzee" (Kniffel, DiceLion)

LoginWrapper Secure scripts by adding a query (authentication)

_RunOnlyOnThis UDF Make sure that a script can only be executed on ... (Windows / HD / ...)

Internet-Café Server/Client Application Open CD, Start Browser, Lock remote client, etc.

MultipleFuncsWithOneHotkey Start different funcs by hitting one hotkey different times

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0