bawldiggle

How to Sync portable SciTE4AutoIt3 and AutoIt3 ? [Solved]

3 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

How do I sync portable SciTE4AutoIt3 with portable AutoIt3 ?

I have spent hours trawling through FAQs, this forum, and general searches on the web, without any luck

I would prefer to use portable setup for AutoIt and SciTE etc.  I have downloaded portable ZIP but have not extracted it in case the order of extracting is critical.

Thank you :)

Edited by bawldiggle

Share this post


Link to post
Share on other sites



Just dump the SciTE4AutoIt3 zip in the SciTE subdirectory and extract. As long as the directory structure remains as is, things should work fine.

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Jos for your advice, very much appreciated :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • Skysnake
      By Skysnake
      Scite comes up occasional, almost incidentally, in some support topics.  I have not found a "Scite" topic in the forums, so this is where I will start.  I have recently been using Scite intensively, specifically with a large project and I have certain issues.  I know that Scite is not an AutoIt product, but it is so closely integrated to the core release that it makes sense to raise issues and request support here.  If this is not the right please refer me to the right forum.
      Thx
       
      Skysnake
    • TrashBoat
      By TrashBoat
      I've messed around in scite theme settings and it left this blue bar , how can i get rid of it?
      Image (imgur)
       

    • P3rsp3ctiv3
      By P3rsp3ctiv3
      Hello how can I send a {Enter} into the edit window ($cmd)? I tried it first with:
      GUICtrlSetData($cmd, "Line 1" + "{ENTER}")
      but it doesn´t work. Can someone help me please?
      #include <ButtonConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <StaticConstants.au3> #include <WindowsConstants.au3> #include <GUIConstants.au3> $Admin = GUICreate("Admin", 234, 168, 192, 229, $GUI_SS_DEFAULT_GUI, BitOR($WS_EX_OVERLAPPEDWINDOW,$WS_EX_TRANSPARENT,$WS_EX_WINDOWEDGE)) GUISetBkColor(0xB4B4B4) $exit = GUICtrlCreateButton("Close", 160, 136, 65, 25) $cmd = GUICtrlCreateEdit("",0, 0, 225, 137, $ES_AUTOVSCROLL + $WS_VSCROLL) GUICtrlSetData(-1, "") GUICtrlSetFont(-1, 10, 400, 0, "Candara") GUICtrlSetBkColor(-1, 0xE3E3E3) $cmd_clear = GUICtrlCreateButton("Clear", 9, 136, 65, 25) GUISetState(@SW_SHOW) HotKeySet("{f1}", CMD_1) HotKeySet("{f2}", CMD_2) While 1 $msg = GUIGetMsg(1) Switch $msg[0] Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $exit GUIDelete($Admin) Exit EndSwitch WEnd Func CMD_1(); GUICtrlSetData($cmd, "Line 1" & "{ENTER}") GUICtrlSetData($cmd, "Line 2" & "{ENTER}") EndFunc Func CMD_2(); GUICtrlSetData($cmd, "Line 3" & "{ENTER}") GUICtrlSetData($cmd, "Line 4" & "{ENTER}") EndFunc
    • nacerbaaziz
      By nacerbaaziz
      hello
      please i need to link a progress bar with a time can you help me?
      e.g
      i want to set a progress bar for 10 sec
      am waiting for your answers
      thank you.