jaja714

AutoIt3Wrapper stopped working

4 posts in this topic

Strange, I just realized that AutoIt3Wrapper stopped working a few weeks ago.  I know I'm missing something stupid here as I've been using this mechanism for many years.  What am I overlooking?

 

#Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****
#AutoIt3Wrapper_outfile=j:\allSongs.exe
#AutoIt3Wrapper_Icon=J:\Music.ico
#EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI ****

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



#3 ·  Posted (edited)

>"C:\Program Files (x86)\AutoIt3\SciTE\..\aut2exe\aut2exe.exe" /in "J:\Google Drive\Documents\AutoIT\allSongs.au3"
>Exit code: 0    Time: 0.5945

That's Compile (F7)

Edited by jaja714
That's Compile (F7)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This means you are running the lite version of SciTE, so download the separate SciTE4AutoIt3 installer and install the full version to fix this.

Jos

1 person likes this

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions        Beta files                                                          Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now