Jayden

PixelSearch help

4 posts in this topic

Hey Everyone,

I am making a AutoReply script thing but when it runs it goes crazy so it doesnt work this is my script:

$left = 383
$right = 334
$top = 383
$bottom = 334

$color = 0x09D261

HotKeySet ("{f1}", "MyExit")

While (1)
    WinActivate ("WhatsApp")
    $pix = PixelSearch($left, $top, $right, $bottom, $color, 1 )

    If Not (@error) Then
        MouseClick("left",$pix[0], $pix[1],1,1)
    EndIf

WEnd

func MyExit ()
    Exit
EndFunc

I hope someone knows why it keeps clicking

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



I see I made a mistakes but that didnt solve it

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is your third post on your auto reply program using imagesearch. Please (before anyone else responds) explain how this is any different from the other two??


When you're dead, you don't know you're dead - it's only difficult for those that know you. It's the same way when you're stupid...

My Scripts: SCCM UDFInclude Source with Compiled Script, Windows Firewall UDF

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, JLogan3o13 said:

This is your third post on your auto reply program using imagesearch. Please (before anyone else responds) explain how this is any different from the other two??

No the otherone I left behind that was that i wanted to know how to do it in the background this is for myself i want to learn how pixel search works and now there is a problem and i couldnt find the answer to it so i ask is here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now