Sign in to follow this  
Followers 0
RyukShini

Formfill / Multiform fill WinHTTP

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hello everyone.
I would like to automate some things on my forum with AutoIT and so far I successfully logged in and everything seems to be going well, however this type of form I have no clue on how to make, I tried with a couple of different ideas and what not, but so far it wont work.
I already found what I need for making unix timestamps and so on, so all I need is to understand how to make this in WINHTTP

$sRead = _WinHttpSimpleFormFill($xConnect, "posting.php?mode=post&f=124", Default, "name:topic_seo_title", "testing my stuff before actually posting", "name:seo_desc", "testing my stuff before actually posting", "name:icon", "2", "name:subject", "testing my stuff before actually posting", "name:addbbcode20", "100", "name:message", "MoonBoys full video rips from popular porn sites", "name:post", "Submit", "name:fileupload", "Content-Type: application/octet-stream", "name:filecomment", "name:lastclick", $iUnixTime, "name:creation_time", $iUnixTime, "name:form_token", $uh)
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="topic_seo_title"

testing my stuff 
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="seo_desc"

testing my stuff 
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="seo_key"


------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="icon"

2
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="subject"

testing my stuff 
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="addbbcode20"

100
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="message"

[center][b]testing this[/b]

[i][b]test:

test:
[neon=Pink]Screenshots:[/neon]

test Details:[/b][/i][/center]
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="post"

Submit
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="fileupload"; filename=""
Content-Type: application/octet-stream


------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="filecomment"


------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="lastclick"

1488467908
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="creation_time"

1488467908
------WebKitFormBoundaryPH
Content-Disposition: form-data; name="form_token"

4ee1f6e9f21d7147f31a94d16bb16eaddf7bb3e8
------WebKitFormBoundaryPHhcKRBLEwtQXIqY--

 

Edited by RyukShini

Share this post


Link to post
Share on other sites



#2 ·  Posted

Any help is appreciated. :lmao:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • nhardel
      By nhardel
      I have been working on trying to develop some scripts to interface with the REST/JSON API from the Orion SDK.  This is where I will ask my questions and hopefully get some community responses that could help benefit others. 
      https://github.com/solarwinds/OrionSDK
      I am trying to create examples of how to interface with the API from autoit.  This should be a knowledge dump for this task. 
    • n3wbie
      By n3wbie
      How to send Requests on https Website
      I tried using
      ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1")
      But m not Receiving Any response
      m able to retrive https://google.com but same is not available on other site( https://gst.gov.in )
      kindly help me
    • nhardel
      By nhardel
      So I have been bashing my head in for a couple days and have searched both AutoIT forums and Thwack Forums for an answer.  I understand this could be hard to help sense I can't provide a server for someone to help me test against.  I am trying to use the WinHTTP.au3 to connect with Solarwinds Orion SDK thru REST/JSON api calls.  Here is the documentation that they provide.
      https://github.com/solarwinds/OrionSDK/wiki/REST
      I have been trying just to make a basic connection but for some reason cannot get past the authorization process with WinHTTP.  Here is my test code.
      #Region Includes #include <log4a.au3> #include "WinHttp.au3" #EndRegion Global $sAddress = "https://usandl0213:17778/SolarWinds/InformationService/v3/Json/Query?query=SELECT+NodeID+FROM+Orion.NODES" Global $array_URL = _WinHttpCrackUrl($sAddress) ;~ Row|Col 0 ;~ [0]|https ;~ [1]|2 ;~ [2]|usandl0213 ;~ [3]|17778 ;~ [4]| ;~ [5]| ;~ [6]|/SolarWinds/InformationService/v3/Json/Query ;~ [7]|?query=SELECT+NodeID+FROM+Orion.NODES Global $hOpen = _winhttpOpen() If @error Then _log4a_Fatal("Error intializing the usage of WinHTTP functions") Exit 1 EndIf Global $hConnect = _winhttpConnect($hOpen, $array_URL[2]) If @error Then _log4a_Fatal("Error specifying the initial target server of an HTTP request.") _WinHttpCloseHandle($hOpen) Exit 2 EndIf Global $hRequest = _WinHttpOpenRequest($hConnect, _ "GET", _ "/SolarWinds/InformationService/v3/Json/Query?query=SELECT+NodeID+FROM+Orion.NODES", _ "HTTP/1.1") If @error Then _log4a_Fatal(MsgBox(48, "Error", "Error creating an HTTP request handle.") _WinHttpCloseHandle($hConnect) _WinHttpCloseHandle($hOpen) Exit 3 EndIf _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "Authorization: Basic YXV0b2l0X2xvZ2luOnRlc3Q=") _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "User-Agent: curl/7.20.0 (i386-pc-win32) libcurl/7.20.0 OpenSSL/0.9.8l zlib/1.2.3") _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "Host: usandl0213:17778") _WinHttpAddRequestHeaders($hRequest, "Accept: */*") _WinHttpSendRequest($hRequest) If @error Then MsgBox(48, "Error", "Error sending specified request.") Close_request() Exit 4 EndIf ; Wait for the response _WinHttpReceiveResponse($hRequest) If @error Then MsgBox(48, "Error", "Error waiting for the response from the server.") Close_request() Exit 5 EndIf Global $sChunk, $sData ; See what's returned If _WinHttpQueryDataAvailable($hRequest) Then Global $sHeader = _WinHttpQueryHeaders($hRequest) ;~ ConsoleWrite(@crlf) ConsoleWrite($sHeader & @CRLF) ; Read While 1 $sChunk = _WinHttpReadData($hRequest) If @error Then ExitLoop $sData &= $sChunk WEnd ConsoleWrite($sData & @CRLF) ; print to console Else MsgBox(48, "Error", "Site is experiencing problems.") EndIf Close_request() Func Close_request() ; Close open handles and exit _WinHttpCloseHandle($hRequest) _WinHttpCloseHandle($hConnect) _WinHttpCloseHandle($hOpen) EndFunc I am definitely connecting to the server but get a 401 Unauthorized response.  Output of above script:
      Header:
      HTTP/1.1 401 Unauthorized Cache-Control: private Date: Thu, 27 Jul 2017 15:31:21 GMT Content-Length: 1668 Content-Type: text/html; charset=utf-8 Server: Microsoft-IIS/7.5 Set-Cookie: ASP.NET_SessionId=lgwin2qsbbrip2mxg01fot05; path=/; HttpOnly Set-Cookie: TestCookieSupport=Supported; path=/ Set-Cookie: Orion_IsSessionExp=TRUE; expires=Thu, 27-Jul-2017 17:31:21 GMT; path=/ WWW-Authenticate: Negotiate WWW-Authenticate: NTLM X-UA-Compatible: IE=9 X-AspNet-Version: 4.0.30319 X-Powered-By: ASP.NET X-Same-Domain: 1 X-Content-Type-Options: nosniff X-Frame-Options: SAMEORIGIN X-XSS-Protection: 1; mode=block Body:
      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head><link rel="stylesheet" type="text/css" href="/orion/js/jquery-1.7.1/jquery-ui.css.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L&csd=%23b0b9c5;%23d2ddec;%2392add1;" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/orion/styles/orionminreqs.css.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L&csd=%23b0b9c5;%23d2ddec;%2392add1;" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/webengine/resources/steelblue.css.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L&csd=%23b0b9c5;%23d2ddec;%2392add1;" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/orion/ipam/res/css/sw-events.css.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L&csd=%23b0b9c5;%23d2ddec;%2392add1;" /> <script type="text/javascript" src="/orion/js/orionminreqs.js.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L"></script> <script type="text/javascript" src="/orion/js/modernizr/modernizr-2.5.3.js.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L"></script> <script type="text/javascript" src="/orion/js/jquery-1.7.1/jquery-1.7.1.framework.min.js.i18n.ashx?l=en-US&v=42660.90.L"></script> <script type="text/javascript">(function(){var de=$(document.documentElement); de.addClass('sw-is-locale-en'); $.each(jQuery.browser,function(k,v){if(v===true){ de.addClass('sw-is-'+k); de.addClass('sw-is-'+k+'-'+parseInt(jQuery.browser.version)); }}); })();</script> <script type="text/javascript">SW.Core.Loader._cbLoaded('jquery');</script> <script type="text/javascript">SW.Core.Date._init(0,-14400000);</script> <title> </title></head> <body> <script> window.location = 'Login.aspx'; </script> </body> </html> To me this looks like it if it is still looking for my credentials.   I did verify that things work as expected using Chrome and REST test client.  I do get certificate errors in IE if I try to go directly.  Bypass certificate issues and page will try to save out to .json file
       
      Looking for any help.
    • luckyluke
      By luckyluke
      Hello all,
      Im trying to get the information from https website, but it does not return any thing, here is the code:
      Global $oHTTP = ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1")
      $agent ='Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36'
      $url = "https://www.sportinglife.com/racing/results"
      $oHTTP.Open("GET", $url, False)
      $oHTTP.setRequestHeader ("User-Agent", $agent)
      $oHTTP.Option(4) = 13056
      $oHTTP.Send()
      $src = ($oHTTP.ResponseText)
      ConsoleWrite($url & @CRLF)
      MsgBox(0, '$src', $src)
      when i tried with other website, it is working, but this code does not works with this website. Pls help me
      thank you.
    • thang0408
      By thang0408
      Hi there,
      I'm trying to send a simple get request by ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1")
      But it can only work on some computer, and it can't send request on other computer.
      I guess the problem is some computer have the different version of winhttp request (not 5.1, higher or lower)
      Can I send a get request without using winhttp?
      Thanks for your help!