Jump to content

Problem on login using WinHTTP winhttprequest. 5.1

Recommended Posts

Hello everyone.
I have a script that is responsible for logging in by doing a post on a Web page to download some files daily.


I used the following code, but something changed on the website that I can not log more.
$sPD = 'user=nelson***&pass=***'
$LinkBase = 'https://clientes.locucionar.com'

; Creating the object

$oHTTP = ObjCreate("winhttp.winhttprequest.5.1")
$oHTTP.Open("POST", $LinkBase & "/op/login.php", False)
$oHTTP.SetRequestHeader("Content-Type", "application/form-data")
$oReceived = $oHTTP.ResponseText

Also tried witch:

#include <winhttp.au3>
$hSession = _winHttpOpen('Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecjo/20100101 Firefoz/25.0')

 $sHost= 'https://clientes.locucionar.com'
 $sHoas = _WinHttpConnect($hSession, $sHost)

  $sPost = 'user=nelso***&pass=***'

 $sPaket = _WinHttpSimpleSSLRequest($sHoas, 'Post', 'https://clientes.locucionar.com/op/login.php', 'https://clientes.locucionar.com', $sPost)

When logging in correctly I redirected to https://www.clientes.locucionar.com/admin.php

Now as you can not log it takes me to the site:


Which in English says I have no permissions to access the system.


The page always had HTTPS and before I logged in without doing anything extra.
I also tried adding cookies, and headers but I do not achieve anything.
$oHTTP.SetRequestHeader("Cookie", "PHPSESSID=pvpdn5vmthqkcvm6gp1683ucg0; TawkConnectionTime=0; __tawkuuid=e::clientes.locucionar.com::hfmN+K9YsUhfJtK5EhQ5GcsCAu6Slz3SmU1bqdbRyovFp7mEpOyZMuKczUxnB8Xd::2; Tawk_5710fd1d56e4984e3360e2e0=vs28.tawk.to::0")
$oHTTP.SetRequestHeader("Upgrade-Insecure-Requests", 1)
$oHTTP.SetRequestHeader("Content-Type", "application/form-data")
$oHTTP.SetRequestHeader("Origin", "http://clientes.locucionar.com")
$oHTTP.SetRequestHeader("Accept", "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8")
$oHTTP.SetRequestHeader("Accept-Encoding", "gzip, deflate, br")
$oHTTP.SetRequestHeader("Accept-Language", "es-US,es-419;q=0.8,es;q=0.6")
$oHTTP.SetRequestHeader("Content-Length", 34)
$oHTTP.SetRequestHeader("Cache-Control", "no-cache")
$oHTTP.SetRequestHeader("Connnection", "keep-alive")
$oHTTP.SetRequestHeader("Pragma", "no-cache")
$oHTTP.SetRequestHeader("Host", "clientes.locucionar.com")
$oHTTP.SetRequestHeader("Referer", "http://clientes.locucionar.com/index.php")


I can log in any HTML form that redirects to op/login.php But from AutoIt, it's making me impossible.

In case someone does a test. In case of incorrect user and password. OP/URlogin.php must be redirected to:



Any ideas?  


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.