rack001

Sleep() with parameters dont work

8 posts in this topic

Hi,

I am using a sleep() condition with parameters like -

Sleep($s*1000)

And

Sleep(GUICtrlRead($is)) 

Where $is is an inputbox

I also tried to do the guictrlread and store its value into a variable! 

I also tried for loops using the input from the input box

None of them works 

I need a way to make this work, i need to take input (no. Of seconds)from input box and execute sleep! 

Note - the normal sleep function works!

Share this post


Link to post
Share on other sites



Please post a working script that demonstrates your issue. We need to see exactly how you're doing this.


If I posted any code, assume that code was written using the latest release version unless stated otherwise. Also, if it doesn't work on XP I can't help with that because I don't have access to XP, and I'm not going to.
Give a programmer the correct code and he can do his work for a day. Teach a programmer to debug and he can do his work for a lifetime - by Chirag Gude
How to ask questions the smart way!

I hereby grant any person the right to use any code I post, that I am the original author of, on the autoitscript.com forums, unless I've specifically stated otherwise in the code or the thread post. If you do use my code all I ask, as a courtesy, is to make note of where you got it from.

Back up and restore Windows user files _Array.au3 - Modified array functions that include support for 2D arrays.  -  ColorChooser - An add-on for SciTE that pops up a color dialog so you can select and paste a color code into a script.  -  Customizable Splashscreen GUI w/Progress Bar - Create a custom "splash screen" GUI with a progress bar and custom label.  -  _FileGetProperty - Retrieve the properties of a file  -  SciTE Toolbar - A toolbar demo for use with the SciTE editor  -  GUIRegisterMsg demo - Demo script to show how to use the Windows messages to interact with controls and your GUI.  -   Latin Square password generator

Share this post


Link to post
Share on other sites

#3 ·  Posted (edited)

44 minutes ago, BrewManNH said:

Please post a working script that demonstrates your issue. We need to see exactly how you're doing this.

#RequireAdmin


#include <FileConstants.au3>
#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <StaticConstants.au3>
#include <File.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#Region ### START Koda GUI section ### Form=
$Form1 = GUICreate("OpenAll", 451, 126, 192, 124)
$pth = GUICtrlCreateInput("path of the exe", 16, 16, 417, 21)
$tim = GUICtrlCreateInput("Time in seconds", 280, 96, 96, 21)
$links = GUICtrlCreateInput("no of links", 32, 96, 121, 21)
GUICtrlSetTip(-1, "Enter the tor path !!")
$Start = GUICtrlCreateButton("Start", 176, 56, 75, 25)
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### END Koda GUI section ###

Global $lnk = GUICtrlRead($links)
Global $j = 1
Global $tii = GUICtrlRead($tim)
Func dol()
   ;Send("^t")
   FileOpen($file,0)
   Send("^t")
   For $i=1 To $lnk+1
      $line = FileReadLine($file,$j)
  
     Sleep(1500)


      Send($line&"{ENTER}")
      Sleep(1000)
      Send("^t")
      $j=$j+1
   Next

   For $z=0 To $lnk+1
      ;Send("^w")
     ; If tii>0

      Sleep($tii*1000)

   Send("^w")

   Next
   
   FileClose($file)
EndFunc

 

Edited by Melba23
Added code tags

Share this post


Link to post
Share on other sites

the  Sleep($tii*1000) is always for only 1 sec in this code!I want it to be dynamic and to depend on user input!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Put this line in before your sleep

ConsoleWrite($tii & @CRLF)

It looks like the GUICtrlRead is too high in your script, returning "Time in Seconds" rather than what you think.


√-1 2^3 ∑ π, and it was delicious!

Share this post


Link to post
Share on other sites

#6 ·  Posted (edited)

Of course it doesn't work as you are not waiting with reading the Input value, so will still be "" when you do.  
You actually never run dol() so this can't be the script you are testing with.

Jos

 

Edited by Jos

Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Jos said:

Of course it doesn't work as you are not waiting with reading the Input value, so will still be "" when you do.  
You actually never run dol() so this can't be the script you are testing with.

Jos

 

The dol() is called in the further code ! I thought it would not be necessary for useless code be in the post ! And thanks for helping i got it!

32 minutes ago, JLogan3o13 said:

Put this line in before your sleep

ConsoleWrite($tii & @CRLF)

It looks like the GUICtrlRead is too high in your script, returning "Time in Seconds" rather than what you think.

Thanks For the help !

i just reinitialized the variable  in the event when the "start" button is clicked !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, rack001 said:

I thought it would not be necessary for useless code be in the post !

Well, the posted code doesn't do anything so you can't really expect a proper answer other then the observation I made. ;)

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now