Jump to content
Sign in to follow this  
LNGS

.exe not working in app

Recommended Posts

LNGS

My scripts wont click in an app called streamlabs, it works outside it and in other apps but not when its open, :( 

 

Anyone know why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JLogan3o13

@LNGS How about posting your code so we can see what you're attempting, rather than asking us to guess? My crystal ball is in the shop.


√-1 2^3 ∑ π, and it was delicious!

How to get your question answered on this forum!

Share this post


Link to post
Share on other sites
LNGS
3 minutes ago, JLogan3o13 said:

@LNGS How about posting your code so we can see what you're attempting, rather than asking us to guess? My crystal ball is in the shop.

Sorry, all it does is mouseclick and I mentioned that.

 

Quote
#include <Misc.au3>

HotKeySet("0", "StartStop")
HotKeySet("9", "TWIN")
HotKeySet("8", "CTWIN")

While 1
Sleep(100)
WEnd

Func StartStop()
   MouseClick ( "left" , 937, 700 , 1)
EndFunc

Func TWIN()
   MouseClick ( "right" , 265, 128 , 1)
   Sleep (500)
   MouseClick ( "left" , 324, 144 , 1)
EndFunc


Func CTWIN()
   MouseClick ( "right" , 265, 168 , 1)
   Sleep (500)
   MouseClick ( "left" , 318, 181 , 1)
EndFunc

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×