Jump to content
autoitxp

onAutoItExitRegister() getting empty value

Recommended Posts

autoitxp
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <GuiEdit.au3>
#include <WinAPIConv.au3>
#include <WindowsConstants.au3>

Global $g_hEdit

OnAutoItExitRegister("_OnExit")
 Example()


Func Example()
    Local $hGUI
    
    $hGUI = GUICreate("Edit Create", 400, 300)
    $g_hEdit = _GUICtrlEdit_Create($hGUI, "This is a test" & @CRLF & "Another Line", 2, 2, 394, 268)
    GUISetState(@SW_SHOW)

    _GUICtrlEdit_AppendText($g_hEdit, @CRLF & "Append to the end?")

   
    Do
    Until GUIGetMsg() = $GUI_EVENT_CLOSE
    GUIDelete()
EndFunc   ;==>Example

    Func _OnExit()
    MsgBox(0, '' , _GUICtrlEdit_GetText(  $g_hEdit))
    EndFunc

I'm using windows 10 _OnExit function _GuictrlEdit_GetText() getting empty string ? what is issue ?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos

How do you exit the script? 

In case you exit it by a GUI_EVENT_CLOSE event it makes sense as you first do a GUIDelete()!

Jos


Visit the SciTE4AutoIt3 Download page for the latest versions  - Beta files                                How to post scriptsource        Forum Rules
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
autoitxp

Thanks for correction 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×