Jump to content
Sign in to follow this  
queensoft

Keyboard shortcuts not working

Recommended Posts

Latest autoit 3.3.14.5, windows 10 x64, worked perfectly until I pressed some key combination.

Problem now: ALT+D does nothing

Even the menu entry ALT+D Debug to console is gone, alongside with many other menu entires, the Tools menu is very short.

Also, the icon/exe/all other options config window dissapeared (CTRL+F7), now key combination = compile directly, no config window.

The debug console seems to display  less info (run program, close program = 2 debug lines, before there were 6-7 lines, all sorts of infos

What did I do and how do I get it back ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@queensoft

Did you install the full SciTE version? :)


Click here to see my signature:

Spoiler

Thoughts:

  • I will always thank you for the time you spent for me.
    I'm here to ask, and from your response, I'd like to learn.
    By my knowledge, I can help someone else, and "that someone" could help in turn another, and so on.

/*--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/

ALWAYS GOOD TO READ:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, the full installation.

And that is the problem !

AutoIt Full Installation. Includes x86 and x64 components, and:

 

  • AutoIt program files, documentation and examples.
  • Aut2Exe – Script to executable converter.  Convert your scripts into standalone .exe files!
  • AutoItX – DLL/COM control.  Add AutoIt features to your favorite programming and scripting languages! Also features a C# assembly and PowerShell CmdLets.
  • Editor – A cut down version of the SciTE script editor package to get started. Download the package below for the full version!

 

Downloaded the full version and everything works perfectly !

I'm pretty sure I never had this problem before, when updating/installing the full package !!!

Edited by queensoft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uninstall both, Autoit and the customized SciTE Editor, do a reboot, then reinstall both by starting the Setup EXEs with "Run-as-Administrator"

Any Change?


Earth is flat, pigs can fly, and Nuclear Power is SAFE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...