Jump to content

How can i get chrome current url ? - (Moved)


Recommended Posts

  • Developers

Moved to the appropriate forum, as the Developer General Discussion forum very clearly states:

Quote

General development and scripting discussions. If it's super geeky and you don't know where to put it - it's probably here.


Do not create AutoIt-related topics here, use the AutoIt General Help and Support or AutoIt Technical Discussion forums.

Moderation Team

SciTE4AutoIt3 Full installer Download page   - Beta files       Read before posting     How to post scriptsource   Forum etiquette  Forum Rules 
 
Live for the present,
Dream of the future,
Learn from the past.
  :)

Link to post
Share on other sites
  • Jos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By corvo
      Hello!

      I've been trying to launch chrome through WD,  but for some reason, the user profile is not working, it just opens up the chrome window with the "temp" user. I've also made sure that the user profile path is correct by using "chrome://version". 
      Here is what I've got so far:
      #include "wd_helper.au3" #include "wd_capabilities.au3" #include "wd_core.au3" SetupChrome() _WD_CapabilitiesStartup() Local $sCapabilities = _WD_CapabilitiesGet() $sSession = _WD_CreateSession($sCapabilities) _WD_Navigate($sSession, "https://www.google.com") Func SetupChrome() _WD_Option('Driver', 'chromedriver.exe') _WD_Option('Port', 9515) _WD_Option('DriverParams', '--verbose --log-path="' & @ScriptDir & '\chrome.log"') _WD_Option('DriverParams', '--marionette-port 2828') $sDesiredCapabilities = '{"capabilities": {"alwaysMatch": {"goog:chromeOptions": {"w3c": true, "args":["--user-data-dir=C:\\Users\\' & @UserName & '\\AppData\\Local\\Google\\Chrome\\User Data\\", "--profile-directory=Profile 2"]}}}}' $_WD_DEBUG = $_WD_DEBUG_None ; You could also use $_WD_DEBUG_Error EndFunc  
      Thanks in advance!
       
    • By SkysLastChance
      I am having trouble finding a good way to click these "button" below. 

      I only need to be able to click them when they have both yes/no. Otherwise I don't have to worry about them. For instance if they looked like this I would NOT have worry about clicking them and can just ignore them all togheter.(Below Picture)

      The problem is as mentioned in the title, all of the ID's  are dynamic. (Classes too)

      Here is what it looks like if yes is already selected.

      This is what I was using to select the the button. However, I need to know if the button has already been clicked/selected or not.
      _WD_LoadWait($sSession) $sElement = _WD_FindElement($sSession, $_WD_LOCATOR_ByXPath, "//span[text() = 'Offered access to electronic health information?']") Sleep(1000) _WD_ElementAction($sSession, $sElement, 'click') Sleep(500) _WD_Action($sSession, "actions", $sActionTab) Sleep(500) _WD_Action($sSession, "actions", $sActionEnter) Is there a way I can get the count of spans in the span class-"s_636" by tabbing over to the button? I am hoping someone might have some ideas on what I can try.
      Unfortunally, The site is for work so giving the site wont do any good. 
    • By goku200
      I am trying to change the settings of the print option to Save as PDF and its not changing the settings and clicking on the Save button at the bottom. Here is my script that I have written and the format is correct below. Chrome browser I'm using is 97.0 My script was working fine using Chrome 95.0\ Not sure why its not working now
      It finds the print-preview-app element but not the others.
       
    • By goku200
      I am trying to hit the Return key without having to use the Send keys. I have the following code and its not hitting the Return key. Am I missing something?
      ; Press Return $sAction = '{"actions":[{"type": "key", "id": "keyboard_1", "actions": [{"type": "keyDown", "value": "\uE006"},' ; Pause $sAction &= '{"type": "pause", "duration": 500},' ; Release Return $sAction &= '{"type": "keyUp", "value": "\uE006"}]}]}' _WD_Action($sSession, "actions", $sAction)  
    • By goku200
      I'm having some issues with my script that's not grabbing the id from the cell and appending it to the url test that I have in my script.
      Here is my script:
      What I'm having issues is looping through the id column in the excel spreadsheet and adding 1 to the url address when its tabbed by using _WD_NewTab. When it goes to the browser I'm wanting it to display: https://127.0.0.1/test.html?id=1 press Enter and save the file as 1.html and so forth for the others. Not sure what I'm doing wrong here. 
       
×
×
  • Create New...