Sign in to follow this  
Followers 0
streetglow

Auto install (exit) problem

2 posts in this topic

#1 ·  Posted (edited)

Hi, I fixt my last problem and now I got a new one hehe.

Well I'll explain.

I made an auto install script, everything works fine but when Hitman Pro must be installed there are some problems.

Well not before or during the install of Hitman Pro but after it.

It says setup has finished blabla, and then it should push (automatically of course) alt+s and after that one alt+v.

But it doesn't do anything at all!!

And the weird thing is, before the installation is finished every single button works...

Here's my hitman pro script.

; ========================================================================
; Start installatie HitmanPro
; ========================================================================
If $CheckHitman = 1 Then
    If WinExists ($App1) Then Exit
    AutoItWinSetTitle ($App1)
    
    Opt("WinWaitDelay",100)
    Opt("WinTitleMatchMode",4)
    Opt("WinDetectHiddenText",1)
    Opt("MouseCoordMode",0)
    Run($App1)
    WinWait("Taalkeuze voor Setup")
    If Not WinActive("Taalkeuze voor Setup") Then WinActivate("Taalkeuze voor Setup")
    WinWaitActive("Taalkeuze voor Setup")
    Send("{ENTER}")
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("{ENTER}")
    
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("!a")
    Send("!v")
    
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("{ENTER}")
    
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("{ENTER}")
    
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("{ENTER}")
    
    WinWait("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    If Not WinActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3") Then WinActivate("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    WinWaitActive("Setup - Hitman Pro 2.4.3")
    Send("{SPACE}")
    Send("{ENTER}")
    ;Einde installatie HitmanPro
EndIf

And yes, it's the dutch HitmanPro :whistle:

Thanks!

Edited by streetglow

Share this post


Link to post
Share on other sites



Maybe it works with the control* functions (ControlClick() etc.) instead of 'Send()'.

Take a look at helpfile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0